Noutăţi şi Evenimente

  • In perioada 25-28.04.2016 a avut loc conferința ”Diaspora în Cercetarea Stiințifică și Învățământul Superior din România – Diaspora și prietenii săi”. În cadrul workshop-ului ”Intervenții psihologice validate științific: abordări inter- și transdisciplinare” (http://www.diaspora-stiintifica.ro/wp-content/uploads/2016/01/Program-WE_Psihologie.pdf), Ioana Podina, lector univ. dr. în cadrul Departamentului de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științele Educației din Universitatea București a susținut prezentarea cu titlul ”Utilizarea gamificării și a geneticii comportamentale în serviciul intervențiilor cognitiv-comportamentale: O perspectivă interdisciplinară”.
  • ”Latura ascunsă a gamingului: beneficiile sale asupra creierului si comportamentului” – Este una dintre conferințele care au avut loc la București, în așa-numita Săptămână de conștientizare a creierului, Brain Awareness Week (14-23.03.2016), în organizarea și cu găzduirea Facultății de Psihologie și Știintele Educației din Universitatea București.
  • Vrei să afli mai multe despre soluţiile ştiinţifice pentru mâncatul în condiţii de stres sau vrei să afli mai multe despre reacţiile de stres şi anxietate? Atunci, ascultă-ne într-o emisiune difuzată la RFI radio, accesând linkul http://www.rfi.ro/emisiunile-rfi-ro-84078-healthnow-solutii-stiintifice-pentru-mancatul-compulsiv-stres-anxietate-de. Psihologi specialişti – Lect. Univ. Dr. Ioana Podina (Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai); Drd. Raluca Matei (Manchester Metropolitan University).
  • Mai jos, imagini de la conferinţa Health Now, Ediţia 2, Bucureşti, pe tematica – Cum să ne controlăm impulsivitatea comportamentului alimentar? Prezentare susţinută de Lect. Univ. Dr. Ioana Podina. poza Health now

alta poza Health now